Nutrisslim Zahar de Cocos 250 g

Nutrisslim Zahar de Cocos 250 g

Acest produs nu este comercializat de nici unul dintre partenerii noştri. Vă rugăm să alegeți din produsele de mai jos.

Puteti evalua

Descrierea produsului
Ingrediente: Zahar din nuca de cocos de palmierVALORI NUTRITIONALE: per 100g: Val. Energ. : 1047.5kJ / 250kcal; Proteine: 0.0g ; Zaharuri: 75g; Sodiu: 0mg; Total grasimi: 0.0g; Total carbohidrati: 75g; Colesterol: 0mg. A se consuma de preferinta pana la sfarsitul perioadei de valabilitate inscrisa pe ambalaj. A se pastra in loc racoros si uscat. Mod de utilizare: Adaugati pudra in suc, apa calda, ceai, muesli, lapte, iaurt, budinci, frapeuri. salate de fructe si alte alimente. Doza zilnica de consum este de cca. 5-10g. Origine: Siberia. Fabricat in Slovenia. Informatii suplimentare:Este un indulcitor fara fructoza cu un scazut indice glicemic, care constituie o alternativa perfecta la siropul de agave, la stevie sau la zaharul din trestie de zahar. Indice glicemic scazutBogat in nutrienti si nerafinatInlocuitor 1 la 1 al zaharului din trestie de zahar6,000 ani de istorieDr Oz l-a desemnat ca pe cea mai buna alternativa la zaharul din trestie de zahar!Ce se poate spune despre acest produs?Zaharul din nuca de cocos din palmier este un indulcitor cristalizat bogat in nutrienti si care arata, are gustul, se dizolva si se topeste aproape identic cu zaharul alb, numai ca este complet natural si nerafinat. Este obtinut din florile ce cresc in varful cocotierilor si care sunt complet deschise, permitand astfel colectarea nectarului. Acest nectar este apoi uscat in curent de aer pentru a forma un zahar cristalizat avand o culoare maronie naturala si fiind bogat in mod natural intr-o serie de vitamine cheie, minerale si fitonutrienti, inclusiv potasiu, zinc, fier, si vitamine B1, B2, B3 si B6. Niciodata nu este rafinat sau decolorat ca zaharul alb. De aceea, nutrientii din care este compus se mentin in continuare in continutul sau. Aceasta caracteristica este foarte rara la indulcitori, care in marea lor majoritate sunt foarte rafinati. Chiar si stevia este extrem de rafinata in forma sa de pudra (stevia reala fiind o iarba verde). Cum se foloseste?Puteti utiliza acest zahar ca un inlocuitor pentru zaharul alb obisnuit in orice reteta de preparat alimentar. Veti obtine un gust mult mai bun, o nutritie mai sanatoasa si per total un indice glicemic scazut la mancarea preparata astfel. Efecte benefice asupra sanatatiiZaharul din nuca de cocos de palmier, facut din nectar de cocotier, poate sa ajute la mentinerea unui nivel optim al zaharului din sange, concomitent cu furnizarea din abundenta de nutrienti si minerale, pentru a va mentine o stare de sanatate impecabila. Un nivel ridicat al glucozei in sange este asociat cu un risc crescut de boli diabetice- si chiar cancer, conform studiilor Institutului Linus Pauling. Pe scara indicelui glicemic zaharul din nuca de cocos de palmier ajunge abia la nivelul 35 din cele 70 posibile, indicele masurand cat de rapid se transforma un carbohidrat in zahar. Acest zahar plin de nutrienti este considerant insa ca avand si multe alte efecte benefice asupra sanatatii. Cine poate beneficia de consumul de alimente cu indice glicemic scazut?Ajutand la mentinerea unui nivel scazut al zaharului din sange si a unui nivel normal de insulina, dieta pe baza de indice glicemic scazut poate fi utila in prevenirea si tratarea a numeroase si variate probleme de sanatate. Va exemplificam in cele ce urmeaza cum se poate ca mancand alimente cu indice glicemic scazut sa va asigurati o excelenta stare de sanatate:Diabet – Substituind carbohidratii cu indice glicemic ridicat (cum ar fi cerealele procesate, painea alba si cartofii) cu cei cu indice glicemic scazut (cum ar fi fulgii de ovaz, pastele si legumele) se poate mentine un nivel scazut de zahar in sange ceea ce poate fi extrem de benefic persoanelor suferind de diabet. Acesta este si motivul pentru care selectarea pe baza de indice glicemic a alimentelor a devenit, de multi ani, parte integrala a nutritiei medicale terapeutice pentru diabetici in Australia, Noua Zeelanda, Canada si Europa. O dieta pe baza de indice glicemic scazut poate, de asemenea, sa previna insasi aparitia diabetului. Studiile de la Universitatea Harvard, care au urmarit obiceiurile de alimentatie a peste 100.000 barbati si femei, au demonstrat ca oamenii a caror dieta este saraca in fibre si bogata in carbohidrati rafinati avand indice glicemic ridicat sunt de 2 ori mai mult predispusi sa dezvolte diabet de tip 2 decat cei care au o dieta bazata pe alimente bogate in fibre si cu incarcatura glicemica scazuta. Cancer - Insulina este un factor al cresterii celulare. Multe studii au demonstrat o asociere intre nivelul ridicat al insulinei si o mare varietate de tipuri de boli canceroase, cum ar fi cancerul de san, cel colorectal, al prostatei si al pancreasului. Alte studii au depistat ca exista legaturi intre dietele bogate in zahar, carbohidratii rafinati, incarcatura glicemica mare si cancer. Acest fapt indica ca schimbarile in stilul de viata , cum ar fi mentinerea la nivel sanatos a greutatii corporale, exercitiile fizice si dieta sanatoasa bazata pe indice glicemic scazut ne pot proteja de cancer, macar partial, prin controlul asupra nivelului scazut de insulina din organism. Bolile cardiovasculare - Ca si in cazul diabetului de tip 2, cercetatorii au descoperit ca o dieta bogata in carbohidrati rafinati si cu indice glicemic ridicat poate sa creasca substantial riscul aparitiei bolilor de inima. Aceste alimente cresc nivelul de insulina din organism ceea ce provoaca o crestere a tensiunii arteriale, o crestere a nivelului grasimilor din sange (trigliceride), o scadere a nivelului colesterolului bun (HDL) si o crestere a tendindei de formare a cheagurilor de sange. Hipoglicemia – Organismul persoanelor care au hipoglicemie reactiva legata de alimentatie secreta prea multa insulina dupa mese. Aceasta face ca celulele sa extraga prea mult zahar din sange astfel incat persoanele devin foarte slabite, subrezite, iritabile, cu dureri de cap si incapabile sa se concentreze, si au o senzatie acuta de foame la putine ore dupa ce au mancat. Alegerea pentru consum a carbohidratilor cu un indice glicemic scazut poate astfel preveni acest tip de hipoglicemie, datorita faptului ca mancand asemenea alimente putem favoriza o crestere gradata a zaharului din sange si scaderea insulinei, astfel incat sa reducem influenta ei asupra scaderii prea accentuate a zaharului din sange. Obezitate – Deoarece alimentele cu indice glicemic scazut sunt lent digerabile, ele asigura o crestere graduala si sustinuta a zaharului in sange. Acest lucru va determina sa simtiti o senzatie de satietate si de satisfactie si intarzie aparitia senzatiei de foame intre mese. Invers, carbohidratii cu indice glicemic ridicat asigura eliberari de energie de scurta durata care va satisfac pe termen scurt si va fac sa va simtiti curand flamanzi din nou. Multe din alimentele cu un continut scazut de grasimi sau fara grasimi, care au devenit populare in ultimul timp, asa cum ar fi covrigii, cerealele procesate, rondelele de orez, gustarile crocante, chips-urile si biscuitii, tind sa aiba un nivel ridicat al indicelui glicemic si pot astfel provoca o reactie de supra alimentatie la unele persoane.


Denumiri similare la Produs de indulcire Nutrisslim Zahar de Cocos 250 g: ZahardeCocos250g


Galerie

Păreri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.